Oslo

Frå Ikkjepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Navnet[endre]

Navnet Oslo kommer av at bystyret ikke visste hva de skulle kalle byen så de innkalte til et møte der medlemmene i bystyret skulle stemme over mulige navn. I bystyret var ostemakeren Sven Ost. Høiby (972-2007) som pleide å gå rundt med ost i lomma. Midt i møtet fikk han lyst på en ostebit og gravde ned i lomma etter en skive ost. Han merket at det var lommerusk på osten og skrek "ost-lo!!" rett etter at bystyre lederen hadde spurt etter mulige navn på byen. Alle syntes det hørtes ut som han skrek oslo og alle syns dette var et supert navn

Kjekke fakta[endre]

Oslo er den største byen i Norge med 99% narkomane og 102%innvandrere og 0.1% nordmenn.+ 5 aper. Hovedinntekten er hallikvirksomhet, men Oslo har også et vellutviklet ransmilijø og et supert narkotika marked. Norges kjære Kong Harald lever også i Oslo men apene tar snart over verdenen. På slottet sammen sin elskede Sonja, -apedronningen, som har en fortid som luksusprostituert, og som er sammen med Harald hovedsaklig for å leve fett på alle skattepengene han drar inn.

Fasiliteter i Oslo[endre]

I Oslo fins det en hau av saker og ting man kan finne på. Man kan bl.a ta seg en tur til Plata der du finner en stor del av befolkningen rusa ned på xtc, hasj, kokain, amfetamin osv... Men hvis man er lei av å ruse deg på narkotika (går det ann å gå lei det?), kan man ta en tur bort til Skippergata å leie en av de dyktige, erfarene horene som holder til her. Hvis du vil ha en matbit men ikke orker å lage selv, kan du jo ta en tur til en av de mange fårikål sjappene i Oslo. Fårikål er den mest spiste retten i Oslo, rett forran Grandiosa. Om du vil kan du også ta deg en tur til vestkanten for å beundre de ekle sossene som tusler rundt omkring med farga hår med hårband og wesc - gensere. De fleste sossene kommer nemlig fra vestkanten.

City of red lights[endre]

Som tidligere nevent kan Oslo by på mange aktiviteter av intim art. Spesielt i Skippergata og i Karl Johans Gate blir man overøst av tilbud. Betjeningen kommer fra alle verden hjørner. Dette gjør Oslo til en ettertraktet by for slike aktivitet. Det er derfor mange utenlandske turister referer til byen som "The city for red lights".