Hund

Frå Ikkjepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

En hund er en 4 beinet skapnig som har sterke føleser! Her er noen av de:

1.Når hunden er glad hopper den. 2.Når hunden er sur da slikker den deg. 3.Når hunden spiller død legger den seg på ryggen med et ferskt blikk i tryne 4.Når hunden vil parre snuser den deg i rævva. 6.Når hunden lager pipe lyder betyr det at den er verdens lykkligste hundSåå nå veit du det.. Du fikk kanskje et nytt inntrykk av hunden din.


Hund er forøvrig veldig næringsrik mat. 3 år etter kristus ble Hunden oppdaget i Kina. På den tiden var bodde det kun 7 mennesker i kina ( Ying, Yang, Ping, Pong, Ding, Dang og Kjell Magne )

I det en hund passerte en brennende busk som Moses eller Jesus hadde laget, tok den fyr. Etter å ha sprellet i noen minutter lå den død på bakken, og den velduftende dunsten av Hot dog fylte nabolaget. Det sies at det var Pong som kjente duften først og at Kjell Magne tok det første bittet. Velsmakende kjøtt og gir god potens. Eneste bivirkning er at en kan bli noe gul i huden.

Uansett så ble den etter dette en veldig populær rett i Kina og brukt som Potensmiddel derav den enorme befolkningen i Kina i dag. Hund brukes i Viagra i dag.