Julebruskongen

Frå Ikkjepedia
Gå til: navigering, søk

Julebruskongen er Kongen i det nyige diktaturstyrte i landet Norge. Hans Egentlige navn er Hans Bauge, men det er det få som vet. Det har alltid vært spekulasjoner rundt tapet av Hans Bauge fra norske TV-skjermer, men ingen har klart tillegne seg informasjon om hva eller hvor han er. Hans Bauge fant etter mange kalkulasjoner og algoritmer at det det var lurt å gå i dekning etter at fansen hans gikk amokk på et av hans TV-show i år 1679

Gjennom hjelp fra Gestapo opp gjennom årene gikk han til den drastiske beslutningen å utføre et millitaærkupp i Norge Han tok aliaset "Julebruskongen" og kjørte på.

Julebruskongen eller "Hans Bauge" om du vil; nå som det er avklart, har styrt norge med stram hånd gjennom utallige uker og ført Norge gjennom tykt og tynt.

Vi har mye å takke denne mannen for og hvert år synger vi rundt vintersolvervstider en sang til ære for han. Denne sangen heter "Caught In The Middle" og er laget av A1. Låten handler om hvordan julebruskongen er fanget i et dobbeltliv, altså "fanget i midten" om du vil av to identiteter.

På den enesiden er han den siden er han Hans Bauge: TV-kjendisen som det holdt på å gå galt med, mens på den andre er han Julebruskongen: Landets hersker og overhode.