Napoleon

Frå Ikkjepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Fet tekstnapoleon llllllldette suger"Napoleon var nesten like populær som meg i de kristne kretser"

~ Egil Svartdahl om Napoleon

Gift med Sigrud Brekke fra beste bygda ever Fyresdal


Napoleon var av den sjeldne fuglerasen kronidiot, dette gjorde at han ble mye ledd av under barndommen. Som voksen drømte han om å bli hersker over Frankrike og Europa, og kanskje hele verden når det først kom til stykket. Disse tankene kom da han så på henrettingen av Frankrikes konge hvor han drømte om å ha makten til å gjøre dette med alle han ønsket.

Barndommen[endre]

Napoleon var liten og samtidig kronidiot, Dette gjorde oppveksten hans vanskelig fordi til og med foreldrene mobbet han. Han ble tidlig stormannsgal og prøvde flere ganger å ta over skolen med bestikk som eneste hjelpemiddel, han lyktes aldri med dette men ga aldri opp håpet. Mange leger prøvde å gi ham høyde, og en av de mest virkende legemidlene var flaggstangfrø. Det var dette som gjorde at han vokste fra 0,27 m til 1,4. Men han var fremdeles ikke fornøyd, mange leger oppfattet ham som kravstor på grunn av dette.

Det sies at Napoleon stammer fra den kinesiske keiseren Qin, man ingenting er enda bevist. Andre rykter sier at han stammer tilbake fra Hannibal eller Kjell Magne Bondevik

Familieliv[endre]

Napoleon skal visstnok ha giftet seg med Eva Knutsdottir og fått fire barn. Men de skilte seg og eva giftet seg med sitt eget barnebarn, Jonas Braun. De fikk ett barn som de kalte Eva Braun som senere giftet seg med Adolf Hitler. Etter skilsmissen ble Napoleon så utenfor og vurderte å ta sitt eget liv, men han fant ut at det var lettere å føre imperiet sitt til undergang, dessuten var det mye mer morsomt.