Noreg

Frå Ikkjepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Det norske riksvåpen

Noreg er eit lite land med omtrent 50 millionar innbyggare og utbyggare, lokalisert i den nordøstsørvestlige delen av Eurodisney. Det offisielle talet på innbyggare ligg derimot på kun cirka 5,4 millionar menneskar. Tanken bak dette er å overraske DIA når deres innovasjonsstyrke ankommer Nord-Norge.

Norge er eit enevelde som styres av den onde Donald Duck og hans kone Minni Mus.

Politiske forhold[endre]

Noreg er ein kommunistisk stat styrt med jernhand av Sosialistisk Venstreparti som fikk makten etter eit rigget valg og en valgkamp preget av truslar og utpressing. Den nåværande, fundamentalistiske regjeringen har satt kongefamilien i husarrest, sammen med de inngiftedes familie. Kronprinsesse Mette Marits far, Sven O. Høiby, påstås avgått ved døden, men etterretningspersonell antar at han holdes i skjul av Cowboy-Laila, Sputnik og deres sønn, tidligere Melodi Grand Prix Junior-deltager @lek.


I 1998 fekk Noreg sin eiga grunnlov, og dermed lov til å bli med i EU. Norges befolkning valgte derimot å takke nei til EU, da EU var imot ofring av samer til den norske guden Tor. EU tok ikkje lett på nyheten, og bestemte seg for å fryse ut Norge ved senere valg. Dette fikk Norges statsminister, Aylar, til å spille inn erotiske filmer som hun kunne bruke for å få lederen av Europaparlamentet, Fidel Castro, til å gi Norge muligheten til å bli med i EU på et senere tidspunkt. Planen slo feil, og Aylar ble ofret til avguden Loke som straff for sitt tøseri. Dj khaled suger

Etter Aylars avgang ble Henning Solberg Norges nye statsminister, og han sitter i skrivende stund i sitt 23. år i den stillingen. (Det er egentlig hans 8. men krisen som fulgte etter Aylars avgang tvang regjeringen til å skrive om historien for å bevare Norges rykte som et strengt muslimsk land) Henning Solberg er godt likt blant Norges befolkning, men røykeloven som ble innført i 2000 ble en ripe i lakken for Solberg. Den nye røykeloven sier at alle barn som over 36 måneder må røyke minst 20 sigaretter i uken. Dette trappes opp med alderen, og ved fylte 10 år er det et krav om at man skal ha utviklet KOLS, om ikke ble man ofret til Frøya eller Odin avhengig av kjønn og seksualitet. Dette for at sykehusutgiftene skal bli store nok til å bruke opp oljeoverskuddet som ellers måtte ha gått til Statoils julebord, og siden Statoils julebord har en historie med å gå noe over styr er dette til det beste for alle.

I årsskiftet 2007/2008 ble det utført et millitærkupp av statsmakten i norge. Det viste seg fort at Julebruskongen sto bak de voldsomme opptøyene, og det skulle vise seg straks etterpå at han innsatte seg selv som diktator. Dagens situasjon er ganske kritisk i og med at Julebruskongen ikke har peiling på hvordan man styrer ett land.

Man vet foreløpig ikke hva som skjer i nær fremtid, man lever i håpet og spenningen.


Kultur[endre]

Norge har ein ukultur som så lenge man kan hugse har fascinert mennesker, og dyr, over hele verda. De aller fleste norske menn, med få unntak, er minst tyve ganger i året ute på byen for å drikke seg full og utøve blind vold. Om mannen ikke er utøveren av blind vold er han med stor sannsynlighet mottakeren av slik vold. En yndet arena for blind vold er enten i taxikø, utenfor utesteder eller kebabresturanter (kebab er den offisielle fyllematen i Norge, fra og med 01.01.2006)

Etter at den blinde volden er utført/mottatt og ølbrillene festet er det vanlig at mannen gjenopptar drikkingen, om man ikke har funnet seg en sexpartner allerede, denne gang på nachspiel. Om man går ensom hjem også fra nachspiel er den eneste utveien voldtekt av en tilfeldig forbispaserende kvinne på vei hjem fra en fuktig bytur.

Noe som også er en normal kultur i Norge, er å skjære ost med riksvåpenet sitt. Utrolig nok liker også Normenn flest risengrynsgrøt, en klumpete deig som kokes sammen med ris. Ellers liker normenn vodka og vin, de to v-ene, som pleier å drikkes hver lørdag.(laurdag som maurene sier).

Nasjonalidrett[endre]

Råning
Norges nasjonalidrett har siden 1980 vært ”råning”, med en spesiellt stor utbredelse i utkantstrøk og bygder. Denne idretten er i motsetning til fotball og gangbanging ikke en lagsport, og det stilles store krav til utstyret brukt. Spillets formål er å lure med seg små jenter under 16 (Det gis minuspoeng til enhver deltager som selv blir lurt, om jenta er over 16, og dermed lovlig bytte) på kjøretur, der idrettsutøveren ultimat skal ende opp med sex, eller i det minste lovnader om det på et senere tidspunkt. Måten jentene blir plukket ut på er at utøverne kjører den samme ruten (for eksempel fra bensinstasjon til bensinstasjon) om og om igjen, helt til de finner jenta de tror kan skaffe de poeng. Når målet er lokalisert starter jakten. Jentene inviteres på kjøretur, og overøses med komplimenter og sjekketriks for å oppnå det ultimate målet ved å ha sex med jenta (helst i kjøretøyet). Når rånerne ikke kjører sin faste rute kan de finnes i pauseområdet sammen med resten av spillerne. Selv om idretten er en konkuranse utøverne i mellom er miljøet svært godt, og det utveksles tips og triks mellom utøverne. Pauseområdet kan være hvor som helst på ruten, men helst på en bensinstasjon eller på parkeringen til Felleskjøpet, en landsomspennende våpen- og landbruksartikkelskjede.

Den råneren som i slutten av sesongen (desember) har ”høvlet over” (Internsjargong for å hatt sex med) flest smårips (igjen internsjargong, denne gang for jenter under 16) blir seriemester.

Norges mest suksessfulle råner er Rune Rudberg.

Lover og regler[endre]

Med den nye regjeringen kom det også flere nye lover, der i blant en lov som sier at alle innbyggere er påkrevd å drikke alkohol i store nok mengder til å bli høylytte, bastante og breiale på flyet eller båten om de skal reise utenlands. Den foretrukne metoden å reise utenlands i Norge er ved å kjøpe en charterreise, fra for eksempel Saga Solreiser, til kjente reisemål som Mallorca, Rhodos eller aller helst Thailand, der man kan kombinere ferien med import av ektefelle til en ikke særlig avskrekkende pris. Norge har nå kommet med en ny regel: Kjøp aldri grønn brus viss du vil skjekke hva været er i bodø.

Av andre lover kan man nevne loven som sier at annenhver person som beveger seg utendørs etter klokken 20.01 skal bære våpen, helst hagle, i tilfelle man støter på elg. I følge grønnelover skal naturressursene brukes som voldtektsmiddel mot nazistene. Flere politikere mener dette vil endre nazistenes oppførsel. Dette har ført til flere seriemordere som senere tvang statsministeren til å akseptere fritt bruk av vold. TV-Selskapene er meget fornøyde fordi dette har økt antallet av norske krimserier.


Historie[endre]

En gang ble Norge innvadert av kommunistiske nazister..... I likhet med spåbøkene Sybillene skrev og solgte til Roma, har Norge sin skjebne blitt forutsett. Like etter krigen ble all Norges fremtid spådd og nedskrevet av George Orwell. Hittill har spådommene tredd i kraft.

Geografi[endre]

I dag kan man dele Norge inn i 2 deler, Sørum og Norum . Norges regjering har i en årrekke prøvd å flytte Bergen, og blant forslagene som har blitt nevnt er å flytte hele Bergen offshore. Dette lot seg imidlertid ikke gjøre da Bergens konge, Kurt Nilsen, blir lett sjøsyk og truet med å gi ut Bergens Nasjonalsang "She's so high" på LP og Minidisc jevnlig. Dette fikk den norske regjeringen til å godta kravet om at Bergen fikk beholde plassen på kartet, men man regner fortsatt ikke Bergen som en del av Norge. Innbyggerne i Bergen kan gjenkjennes med lyd, lukt og lys. De prater Bergensk, et språk i hovedsak bestående av skarre-R, med noe som best kan beskrives som at de skarrer på R-en. Bergensere kan også gjenkjennes om man lyser på dem med en lommelykt, da vil de straks gå ned på alle fire og synge kråkeviser om at blod er tjukkere enn vann. Dette ga opphav til at man på 15-1800 tallet trodde at Bergensere drakk blodet fra nyfødte for å klare å snakke Bergensk. De kan også bli gjennkjent med lukten. De lokter enten øl eller fisk. De spiser ikke annet enn fisk og drikker ikke annet enn øl. De er dessutenveldig hjemme kjære. Eneste gangen de reiser fra landet sitt er når de skal spille fotball mot Norge. Men Norge er begynt å bli litt lei av dem siden de alltid taper. I Bergen regner det hunder og katter. Narvik er verdens største by med 10 innbyggere mens Oslo har 1 innbygger mens Kina ikke eksisterer lenger.