Ost

Frå Ikkjepedia
Gå til: navigering, søk

Historien om ost begynte i år -1034, da MacGyver snublet over en naken uteligger i Jerusalem. Uteliggeren proklamerte at han hadde tilbrakt hele natten med å voldta sauer, hvorpå MacGyver forskrekket tok livet av uteliggeren. Deretter slang han seg på et fly som han oppfant, og fløy til Afrika, hvor han oppfant kannibalismen. Han tilbrakte noen år der og spiste bajs. Han fikk til slutt hjerteinfarkt og bestemte seg for å søke lykken i forsvaret, hvor han giftet seg med Kristin Clemet og fikk tre barn, Harald Hårfagre, Elefanten Jimmy og Cowboy-Laila. Slik oppsto osten.

For og skjære ost kreves det en spesiel kunnskap som alle nordmenn har fåt tilsendt at guden Muts Ur. Muts Ur, oppfandt ostehøvvelen 9000år før osten for å være i god tid. Navnet Muts Ur ut tales på norsk Mats R. og stammer fra at det 9milioner år før moses bare eksisterte en fyr med navnet Mats. Denne fyren likte og ronke og det er der R'en kommer fra. Ordet ost kommer fra at det på den tiden var vanskelig for Mats R og vaske seg neden til og det ofte vokste Ost på lemmet hans. Mats R. lever også den dag i dag, han lever av å spise Ost.

Mats R. har også vært med i en tegneserie der han gikk under navnet Smøre Ost. Denne tegneserien heter og handler om Familien Ost.

Se også:


Kukost