Pokemon

Frå Ikkjepedia
Gå til: navigering, søk

Pokemon er noen små, søte dyr som alltid kommer i slåsskamp hvis de går i gresset.

Pokemon-verden[endre]

Disse små, søte dyrene har typer som Ild, Insekt, Gress, Psykisk og Is. De blir valgt til sine typer etter utseendet. Det fins folk kalt "Pokemontrenere", som har Pokemon om kjæledyr. For å gjøre dette må de fange dem inni et lite rundt hus kalt "Pokeball". Pokemonene blir krympet for å passe inn i mini-huset, men blir store så snart de kommer ut igjen. Når du først har gitt din Pokemon et navn, er det det eneste den kan si for resten av livet. Det vanligste navnet er Pikachu. Hvis de møter en annen Pokemon, begynner begge Pokemonene å slåss. Kampen fortsetter til den ene besvimer, eller den som spiller blir så lei at han kaster spillmaskinen i gulvet av skyld og skam.er fean meg dumme.

alle de som ikke har en pokemon blir banka og slått ned. pokemonene blir ville av bare tanken av en annen pokemon som ikke har en såkaldt poke-trener så jeg gir dere en beskjed: SKAFF DERE VERDENS SØTESTE POKEMON. or they will kill you.

ENGLAND IS MY CITY[endre]

Ikke alle likte disse dyrene, og snart ble noen folk det som vi kaller "Anti-Pokemon folk." (Ikke bland med Anti-Pokemon, det er noen dyr som ser ut som muterte misfostre av mislykka Pokemon.) Deres mål var å drepe alle Pokemon og Pokemon-trenere. De drepte en haug av Pokemon og trenere med våpen, og kunne lett bli gjenkjent på blodet på klærne, våpenet de alltid hadde i lomma og "Kill Pokemon" T-skjortene. Etterhvert ble Pokemonene og deres trenere grundig lei av dette, og begynte å hate Anti-Pokemon folka. Heldigvis kom alle Anti-Pokemon folk i fengsel for alle mordene de hadde begått. TIL SLUTT BLE ASH VOLDTATT